sthlm i morgon

ska sova nu kankse skulle gjort de tidigare men men, blir sthlm i morgon med Elin!
God natt pass


DU...

ÄCKLAR MIG! hoppas du är nöjd usch!



WORK

Nej nu ska jag sminka mig lite börjar ju jobba om en timme! (y)
Jag är riktigt riktigt trött men vafan får sova i morgon och när jag kom hemmer. Sen på Torsdag jobbar jag ju igen. Ja på torsdag som är nyårsafton men vafan slutar ju klockan 5 ändå så de är ingen fara. Sen så jobbar jag nyårsdagen också ;o Men då börjar jag klockan 16!

Jaja nu kankse jag ska ta och fixa mig vi hörs efter kl 17,00 någon gång för då slutar jag jobba!
Pusspa





Soffan

Ligger i soffan och tänkte titta film det va någon "skräck"film på tv1000 vid tio The devil's chair tror jag att de va den hette! Läste om den den verkade okej får se om den nu är så bra och om man vågar titta på den själv haha! Nej men de vågar man nog! Väntar på Sandra opckså hon är seg!




shalalala

Jahja, just nu sitter jag vid datan igen som många gånger förr hehe! Ska snart ut ett tag och åka lite bil som många gånger förr hehe! Måste ju komma hem i tid idag så kan inte vara ute länge typ senast tolv för jag böjar tio i morgon till fem, men vafan as bra att tjäna pengar ju eller hur? Jag kan ju säga så här att när lönen kommer så kommer jag ha ganska mycket mer pengar än många andra som går i skolan sug på den ni! Haha nej då men pengar är fett najs. Måste ju spara jag och Malin ska ju åka utolands i vår hehe, och då krävs det mycket pengar eller hur?

Nej men nu ska jag fixa mig så jag är klar när Tobbe kommer ha de najs förfan!
Pusspa!


Jag och Sofi riktigt gammal bild men ändå! Jag älskar henne och hon är min allra bästa vän! Och vi har alltid lika kul ihop, men de måste ju bara vara för att vi är så bäst eller hur?

Och jag är blond på bilden ;o haha



WEI

Nu funderar jag på att lägga mig i badet också duschade nyss men ändå de är ju så kallt så hehe.

Ikväll vet jag faktist inte vad som händer något kul brukar det ju alltid kunna bli som händer men man vet ju inte förens kvällen kommer. Jag vet iaf att jag inte kan vara ute allt för länge eftersom att jag ska jobba i morgon 10-17 men de är najs jag gillar de sen när lönen kommer haha! När lönen kommer de är då man blir glad liksom, flr då får man massa pengar vilket jag tycker är bra att spara på och göra av med! Nej men jag får skriva mer sen när jag har badad!

Puss på er!


kallt

Har varit ute och ridit nu, riktigt kallt va de men alltis lika kul/mysigt med mina underbara små hästar! fick en hel del snö på mig när jag red i skogen de va mindre skönt. Benen blev typ helt iskalla hah, men saker man får ta när man håller på med hästar!

Hade tänkt att åka ut till Sofi och Adams mamma idag för att fira de två men har ingen skjuts :( Lite ntråkigt hade vartit kul att träffa hela denn familjen alla är ju lika underbara. Men men. Nej nu ska jag lägga mig och kolla tv är helt kall sen jag kom ut ur duschen så bädda ner mig under täcket lät mys!
Hörs väl senare Puss

                


ISPRINSESSAN

Sitter just nu och tittar på tv, det är isprinsessan på 5an, har sett den ett antal gånger förut men allt annat är bara skit på tv så vet inte vad jag ska kolla på annars och är inte sugen på att titta på någon film jag har hemma för de har jag sett tusentals med gånger. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men måste ut till stallet vi ett tiden ska ut och rida och sånt mysigt!
Nej nu tänkte jag lägga mig i soffan igen hehe
Puss

    
                

händelsefull söndag!

Dagen började med att jag åkte till västerås där jag köpte skidbyxor, vantar sen ett nytt pannband! (y)
Sen så blev de hem och äta sen kom Tobbe och hämtade mig, så pktye vi och hämtade kim! Då åkte jag pulka bakom bilen de va inte roligt trodde jag skulle dö såg ju inget!! Sen så försökte vi få tag på en bob ist med de gick åt helvete så åkte till coop i västerås och köpte bob så åkte jag och Amalia bob bakom bilen på småvägar hem från västerås super kul hehe! Hade en rädd Amalia bakom mig men kul va de.. Sen tog vi oss till enköping och då blev det åka bob igen men denna gången fick jag åka själv haha men kul va de. Man kan ju säga att de går riktigt fort HEHE..

Och nu är jag hemma och tänkte ta de lugnt så

Pusspa!

seg lördag

Jahaja den här dagen sög ju ganska mycket.. Försrt jobbade jag 7-16 och det va jobbigt hade inte klagat på att få sova men vafan man tjänar ju pengar i alla fall och de är ju jävligt bra! Fast hände väl inte så mycket roliga saker idag. Eller jo kankse när vi "dansade" balett på lagret haha! Ni ska veta att de händer saker där inte kunderna ser, där vågar man visa sig själv hahahah! Nej då men vi brukar alltid ha skoj när man är på lagret! Sen när jag hade slutat så körde mormor och morbror hem mig jag gjorde inte ett skit eftersom att de som jag trodde var planerat blev visst ändrat men men skit samma. Vem vet dagen kanske ändå skulle suga!

Sen kom i alla fall mamma, pappa och bror hem från farfar och de hade med sig 500kr från farfar till mig, det gjorde mig lite gladare i alla fall hehe. Sen åkte vi ut till mina kusiner och min farbror och var där ett tag och där hände ju inte så mycket jag satt mest bara på stolen och gjorde ingenting, pratade lite. Kännde mig inte så social eftersom att jag va så trött och uttråkad hehe. Sen när jag kom hem så fortsatte jag med att göra ingenting.
Sen nu ikväll har jag vart med bästavän ett tag de va ju roligt i alla fall, tänk om jag inte skulle ha träffat henne då skulle jag bara ha suttit hemma fyfan vilken jävla lördag!

Nej men nu kankse jag ska ta och försöka sova eftersom att jag är hyfsat trött och de finns ju inte så mycket annat att göra eftersom allt som är på tv suger jag känner att de är mycket som gör det idag haha! Nej ska slita mig från datorn nu palla vara vaken när de inte händer något kul? Neeej!!

Puss och god natt sötnosar ♥


jobbat hela dagen!

7-16 har jag jobbat idag! Riktigt trött men men..
Trodde iaf att jag hade min kväll planerad men icke då!
Så får väl se vad som händer annars blir det att ligga hemma i soffan
Pusss Pusss


FUCK

Typ helt död sovit lite vakande nyss kommer snart somna om igen! hehe
Lägger upp bilder eller nått på julklapparna sen!

LCD tv 32" av mamma och pappa
Min mobil fick jag som tidig julklapp, SATIO alltså
Trisslotter av mamma och pappa
Pengar av mamma och pappa
trosor strumpor av mamma och pappa
olika sorters balsam och shampoo av mamma och pappa
två st foundation av mamma och pappa
lite annant smink också av mamma och pappa
tofflor att ha inne av mamma och pappa
och massa små prylar typ hårspray och allt av mamma och pappa

pengar av mormor plus att hon ska betala mitt körkort
pengar av farmor
pengar av min morbror!

Tröja och armband och godis av Sandra
Dusch och kroppsaker av Sofi!

Tack alla underbara! <3


Julmat

Har nyss ätit det va gott nog för jag bara äter kötbullar potatis och lite prinskorv men ändå hehe.. Just nu ligger jag i sängen igen riktigt skönt faktist! Nej nu vill jag öppna julklapparna hehehe


God morgon och GOD JUL♥

God morgon, ligger i sängen igen och är jätte trött! Men men alla paketen ligger under granen är lite sugen på att springa dit, och känna på alla men nej! Eller alla ligger väl inte där bara de från mamma och pappa mormor och de andra kommer ju senare och de tar väl med sig sina paket då hehe!
Nej men nu ska jag nog ta och äta lite frukost Pussen


GOD JUL

Ja nu är det julafton! så GOD JUL allesammans..
Av sofi fick jag shampoo balsam duschtvål och bodylotion från natur oliv typ jätte bra saker luktar väldigt väldigt gott också :):)
Och av sandra fick jag en tröja två armband och en söt liten godispåse! jätte fina saker! :) Mer paket får jag i morgon eller ah idag men ska ju sova nu hehe O
God jul och god natt

Sofi

Just nu sitter jag hemma hos sofi jocke och ricard! Jag och sofi har bytt julklappar, just nu är de bara sofi och ricard här och jag då;) så jag snodde ricards data lite snabbt hehe! Fick helt underbara juklappar av sofi saker jag verkligen behövde/behöver!! ;D Nej men nu ska jag vara social igen Pussss ;* soool


städa städa städa..

När det gäller städning är jag inte den snabbaste, för jag tycker att de är så tråkigt , hehe. Så just nu tog jag en vilostund från städningen som jag gjort för många gånger redan hehe. men vad ska man göra jag orkar verkligen inte städa, visst de är julafton i morgon så måste ju verkligen städa men jag tar det i min takt hahah!
Nej nu ska jag fortsätta med att städa så jag blir klar snart för då kan jag ju göra lita andra roliga saker som jag hade tänkt göra och föröska hinna med idag! Aja nu ska jag pina mig själv med att städa 
PUSSSEN
 

Hej och hå!

Igår var sista dagen i skolan innan jullovet så vilket betyder att jag ahr JULLOV NU! Men igår i skolan så lekte vi bara lite med alla handelsklasser de va ettorna och min klass (tvåorna) och treorna! det var helt okej faktist! Sen så kom jag på att jag blev tvungen att gå till banken för att fixa en sak så gjorde det. Sen kollade jag och Amanda runt på stan men hittade inga julklappar jag hade ju en julklapp kvar att köpa. Så det blev att vi åkte till västerås där hade vi det riktigt kul haha kan inte ens förklara men kan lägga in bilder sen så kankse ni fattar lite mer hur jag menar med att vi hade kul hehe. Kan säga en sak iaf efter att vi vart på ikea och skulle in till västerås city så flyttade Amanda på en kundvagn som stod ivägen för hon skulle köra ut från parkeringen då kommer de en gring gubbe och putar ut den mitt i parkeringen igen, så när gubben hade åkt så körde Amanda rakt på kundvagnen haha!

Idag hade jag tänkt att städa mitt rum eftersom att de är julafton i morgon, sen så ska jag hem till Sofi för att byta julklappar med min bästavän! Sen måste jag även träffa Sandra också , hehe jag hittade ärldens finaste julklapp till henne igår skulle okså vilja ha den faktist hehe, får vbäl köpa något liknade till mig själv också ;)
Nej men nu ska jag gå och städa så jag blir klar någon gång, kan ju intye sitta här hela dagen då kommer jag ju ingenstans med rummet och det måste verkligen städas!!

Pusssssa

Hemma!

Idag har jag vart i skolan vilket kändes ganska ovärt, hade inte en ända riktig lektion eftersom att jag var klar med allting duktig som jag är hehe. Dagen i skolan har spenderats med Sandra och Hanna vi hade inte så mycket att göra så jag och Hanna dansade i korridoren i skolan för vi hade så tråkigt hahahaha! Sandra stod bara och garvade med oss plus att hon prtade med nått tard vet inte vem hehe. Sen så efter skolan så gick jag och Malin upp till stan för att hon inte har köpt några julklappar den sega jäveln hehe, nej så hon köpte julklappar till Tobbe hennes pojkvän och jag tittade på lite saker eftersom att jag har en julklapp kvar att köpa och det är till Sandra fast i morgon ska jag köpa till henne och jag vet vad, men de kan jag ju inte skriva här för då kommer ju hon få reda på vad hon ska få och då blir det inge kul ju eller? hehe..

Nej men nu ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra eller vi kanske ska busa och åka pulka efter bil hehe de kan ju bli en rolig syn när Madde flyger ur pulkan och bryter alla ben i kroppen som går att bryta, precis så där innan jul och allt haha! Nej men nu ska jag ta och äta lite hart inte ätit på hela jävla dagen så är hungrig som ett as hehehe.. Hörs då!

stan

blev inte smycke till mamma utan en väska och lite smink köpte pappa till henne. Och jag passade på att köpa ett par jeansleggings till mig själv. Tyckte de va rätt snygga de va mörka och passar till vintern våren och hösten och de är ju liksom primaskinka typ hehe. Ny håller vi på att julstädar hemma så ska väl städa mitt rum också så mamma och pappa blir glada. Alltid kul med glada föräldrar eller vad säger ni?

Ikväll vet jag inte vad som händer faktist men de är ju ändå en dag kvar i skolan och sen tisdag då men då är de ju bara fika mys och sånt hehe. Nej men blir väl något kul ikväll iaf. Fast jobbigt att vara ute när en person som är jobbig att träffa umgås med samma personer som mig :/ Jag vill inte ha de så men han valde hur de skulle bli och det sårade mig :( Men men man får försöka vara glad annars spela glad iaf man ska inte visa sina svaga sidor!

Trött

Nu ska jag fixa mig och lite sen blir det ner på stan en snabbis med pappa.
Ska hjälpa honom att hitt något till mamma,blir säkert något fint smycke. Nej men nu måste jag fixa mig så jag blir klar! 


orkar inte..

Trodde du fattade de va ju ganska självklart men tydligen inte för dig fyfan.


Just nu ligger jag i sängen och kollar på nått skit på tven. Sen får vi se vad kvällen lever till. Är trött som fan iaf har haft mycket att göra på praktiken idag men ändå tyckte jag att dagen gick hyffsat fort.

Trött på skiten, jag orkar verkligen inte. Har ingen lust alls just nu faktist. Du gjorde så att min livglädje försvann lite. Jag förstår bara inte varför blir bara så jävla ledsen..


BLÄ

Fattar inte vad de är för fel, men designen vill verkligen inte funka. och det gör mig väldigt irriterad.. Inget sätt funkar vi har prövat massa. Men nej och usch fy och blää på de!

Just nu sitter jag i skolan med Sandra och gör inte så mycket alls faktist, vet inte om jag behöver plugga med något mer heller annars blir det ju så att jag får sluta nu typ om jag vill. Massa SKÖNT! Men får se kanske ska leka lite m ed datan till iaf några minuter till hehe.

BILDBOMB

lek    bäbis



<3amalia och jag   soool

Skolan ist för praktik

Idag är jag i skolan istället för praktiken eftersom att jag måste plugga och fixa klart vissa saker eftersom att det ska vara klart på måndag och jag är ju inte i skolan förens på måndag igen så då fick det bli att åka till skolan idag för att plugga och göra klart de sista.

I natt sov jag hos Amalia och i går lekte vi med Sandra och Linda och var ute och busade lite med bilen. Vi gjorde väl inte alltför mycket liksom men ändå inte allt för lite heller haha! Nej nu kanske jag ska försöka plugga så att jag blir klar någon gång tycker jag.




såna som dig klarar jag mig utan fast de är svårt!

lek
igår lekte jag och maria med kameran ute i snön och i foto studion fler bilder kommer sen!

mysigt med snö

Jag tycker om snön, jag tycker att de är fint och mysigt!
Sen blir man ju faktiskt glad av snön även om de kankse är
kallt eller så men man blir glad av de!

bäbis

SNÖ

massa snö och det gillar vi!
nu är jag i skolan fast Maria tjatar på att vi ska ut och busa i snön säger vi så nu ska vi ut hehehehehehe.
lägger in en vinter bild sen


tralalalalaa

Just nu sitter jag i soffan med den där malin ni vet hehe. Och snart kommer hennes bror och hämtar oss så ska vi göra lite saker eller åka och ta ut pengar osv så ah men men nu ska jag vara social får försöka skriva senre

FIX

nu ska jag kila och fiixa mig lite, sen gå ner till idrottshuset för att träffa Amalia och Patrik som är där och tittar på typ fotboll. Fast orken finns inte, är så jävla trött men men de sket man ju nästan i hehe. Nej men kankse ska ta mig orken och klä på mig lite eller något haha. Nej men jag måste ju bara kolla farmville först och sen kan jag nog fixa mig lite snabbt sen är det bära att kila ner dit.


mobilblogg

JUST NU SITTER JAG OCH TITTAR PÅ TV. JAG TÄNKTE GÅ UT OCH GÅ MED MIN HUNDD NU TYP FÖR JAG VET ATT HAN VILL UT.HEHE PUSSSSSSSSSS

heh

Jahaja dagen idag ahr gått väldigt fort, och jag är väldigt trött. Började praktiken sju idag så det var nbara till att gå upp kvart i sex. Fyfan va jobbigt säger jag bara. Jag hoppas att kvällen blir som bestmt men ah man vet ju aldrig. Men hoppas på de iaf då blir det nog en glad Madelene. Nej nu börjar jag bli hungrig hoppas att maten är klar snart ska nog duscha eller lägga mig i jacuzzin medans. De ska bbli riktigt skönt för jag tycker att de är så kallt. Justja fick nya uggs av mamma igår också, inga märkvärdiga. Kollade på ett par shepherd uggs men kändes inte värt att lägga ner typ 1000kr på uggs som jag ändå alltid lyckas ha sönder. Så fick bli ett par billiga och bra runt 300kr kostade dom. Nej men nu ska jag springa upp till ica åt mamma sen blir det duschen eller jacuzzin medans hon gör maten WIHI!  Ska försöka skriva senare om jag orkar och kommer ihåg

Pusss

god morgon

MOBIL BLOGGAR  FRÅN  SÄNGEN HEHE ! nJE VADAKA MAN GÖRA?TA OCH FIXAA SIG KANSKÅE PUSSSS

mobil bloggar

LIGGER I SÄNGEN OCH GÖR INTE MYCKET ALLS! NEJ NU SKA JAG GÖRA NÅGOT ANNAT PUSS

mobilen

GOD NATT! SKRIVER FRÅN MOBILEN NU HEHE

ny mobil idag

Idag ville jag verkligen ha en ny mobil, så jag ringde min pappa och frågade om inte jag kunde få en ny mobil och då lät det typ så här!
-Pappa snälla kan inte jag få en ny mobil?
-Jaha varför de?
-För att du har lovat mig en!
-Jahaja okej ja vi får åka och titta lite när jag slutar då!
Då blev det en glad madde och vill ni veta det roliga? Jag köpte en ny mobil hehe.
Köpte en Sony Ericsson Satio, men touch skärm och 12,1 megapixel kamera. Jätte glad madde!

hehehe

Jahaja, idag i skolan fick jag tillbaka tre uppsatser från svenska B och vet ni vad? Jag hade VG på alla tre då blev det en glad Madde, för det är ju ändå Svenska B och att ha VG eller kankse MVG i det är ju inte riktigt helt fel. Nej men idag i skolan hände väl inte så mycket busade runt med nördarna lite grann! Vi gjorde en sjuk jävla sak som bara vi skulle kunna komma på så att haha. Nej men sen så blev det storhandla med mamma på Maxi och sen äta Donken fast jag tycker verkligen inte om Donkens hamburgare längre usch fy och blää på dom. Sen i kväll ska jag med Sandra och kolla på hennes hoppträning har jag lovat henne! Nej men nu kankse jag ska ta och kolla min facebook innan jag lämnar datorn! hehe
Pussssss


skolan

Just nu sitter jag i skolan med Amalia och Hanna! Och nu ska vi ut och busa hehe! Nej men nu ska vi kila ut hehehe.

Trött

I fredags så blev det att festa lite uppe hos Amanda och Max det var trevligt! Det var jag Amanda,Louise, Linda, Amalia och Bella kul hade vi iaf.

Sen så i går så åkte jag med Sandra till stallet och red hennes häst och Sandra red en annan häst i stallet som var lite pigg. Visst *Trullsan var också pigg men inte som hästen som Sandra red fast den var inte oigg heller det var nog mest spänt och allt eftersom att de
n inte ridits ut sen i sommras. Men det gick bra, vi kom hem hela och utan någon avrammling haha.
Sen vid halv sju tiden så gick Louise, jag, Linda och Amalia ut och åt på Akropolis det var gott. Jag åt black and White. Vi hade det trevligt. Sen blev det hem och titta film och så! Det var mysigt men nu ska jag åka ut till mina underbara hästar och rida en sväng.
Puss


mör

Just nu ligger jag i sängen ska väl snart ta och fixa mig hehe. Nej men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller idag slutade Riggan jobba på Maxi de va lite sorligt så härlig tjej som hon är. Men jag fick ju vara i bageriet idag så fick jobba med Riggan en sista gång :)



Känns som om du bara skiter i mig, eller att jag är bra och ha när ingen annan finns. Om de är så du vill att de ska vara varför hör du då ens av dig till mig? Jag tycker bara att de blir jobbigt. För så fort någon annan dyker upp skiter du i mig och så vill inte jag att det ska vara!

Saknar bergvreten

Kom och tänka på gamla klasse, vi gick tillsammans från lekis till nian och jag saknar klassen riktigt mycket. Tio år stod vi ut med varandra minst fem dagar i veckan, man bråkade blev sams bråkade och blev sams men de är klart att det var så vi träffade ju varandra hela tiden. Tänk allt kul vi gjorde med våran klass. Första klassresa gick vi i femman tror jag och då åkte vi till Waxholm  och så va vi på typ ett ställe som va som fångarna på fortet eller vad man ska säga. Vi fick göra massa olika saker där inne. Sedan innan vi började nian så åkte vi till Skara sommarland och va där i två nätter. Hur kul hade vi liksom inte då? Typ pizzan vi åt där vi bodde smakade skit fast de stod på skylten godaste pizzorna typ! Haha ja man hade det riktigt roligt där iaf och de va ju tur de. Sen Lucian i nian och då fick vi även bättre kontakt med de andra niorna sen cabarén fyfan va kul allt de där va vill bara göra om de igen men de går ju tyvärr inte!
Men saknar min gamla klass massor även fast vissa va som de va så va vi ju ändå kompisar och vart de bra många år.
Saknar verkligen tiderna när man gick på Bergvreten.
Ska kolla om jag hittar någon bild som jag kna ladda upp från de tiderna.


Där gick vi i femman tror jag


skolfotot i nian ah fast inte alla dådå


Samma dag som vi tog spexfoto!


Spexfotot gissa va vi hade för tema.


Skolavslutningen när vi slutade nian!


fyfan vad jag saknar..


Dåligt uppdatering jag vet

Men de är de jag har inte riktigt tid. Jag sitter typ aldrig vid datan längre som idag är första gången jag är inne på msn på två veckor ;o Men jag har ingen ork till att starta datan eller nått. Vill bara umgås med kompisarna och sånt. Sen är de ju snart jul så har köpt lite julklappar också :) Och en nyårs klänning har jag också köpt så nöjd med den kan jag ju säga! Nej men jag ska föröska skriva senare igen och knakse laf´dda upp lite bilderna från Globen och justja horseshow vart jävligt lyckat!

stress

Just nu segar datan, och jags ka snart springa och möta Malin kul att den ska vara seg då! JIPPI! Nej men dagen har gått riktigt fort fast har ju inte gjort så mycket eller va ut till hästarna och Balto fick sin nya grimma underbart söt blev han fast de båda är ju alltid söta hehe! Får se vad som händer med kvällen. Nu måste jag kila får försöka skriiva mera sen!


Skolan

Just nu sitter jag i skolan och gör inte allt för mucket. Har lunch men de har inga andra typ känns det som haha, så jag spelar lite farmville alltid kul om man inte ahr något att göra. Och vi åkte skridskor i dag på idrotten och det va jobbigt!  Men nu ska jag ut och möta pappa och få pengar ! ;)

RSS 2.0