Madelenes planering..



Men vad mer händer i veckan då? De är ju lov och då ska man ju ha de full planerat hela tiden haha!
Får se om de blir någon friskis och svettis idag, min rygg mår verkligen inge bra så vet inte om de vrkligen är så smart då. Får ondare och ondare för varje dag och just nu kan jag knappt böja ryggen utan att de gör ont! BUHU!

Städar..

Just nu sitter jag och städar fast självklart går de ju inte så bra! Och snart kommer mamma hem och jag ska fråga om inte vi kan köpa pizza MUMS säger jag bara, har inte ätit de på ett tag faktist så blev ganska sugen när Amalia sa att hon skulle äta de haha, men så är de. Man blir ju lätt sugen på något och de kan man ju inte rå för haha!

Och i morgon på¨förmiddagen så ska jag ut till valla och hälsa på, där har jag inte vart på 100år, men ska bli kul. Elin skrev till mig idag och frågade om jag ville följa med! De ska bli kulkul för får ju träffa elin också vilket jag inte gjort på bra länge eftersom att hon har flyttat till helsingborg. Men de är ju kul att hennes mamma bor kvar här så hon kommer och hälsar på ibland!

Nej nu ska jag aknske ta och försöka fortsätta städa!


LEDIG..

Det är ju lov hela den här veckan och det är så jävla skönt! Att kunna sova så länge man vill och att kunna vara vaken så länge man vill utan att känna att man måste upp någon speciell tid i morgon det tycker jag om!

Inatt sov jag hos Amalia och just nu är hon och jobbar! Men i går va vi på bio, och såg Fame den var riktigt bra. Jag tycker att den är värd att se eller att köpa, jag blev helt kär i filmen! Sen efter den va vi ute ett tag ooch sånt sen blev det hem i skaplig tid eftersom att Amalia skulle upp och jobba, men de va skänt att komma i säng vid 12 ändå. Sov ju inte bort hela morgonen liksom haha!

Och senare idag ska jag hem och städa och sen ska jag och Amalia på friskis och svettis för mamma tjatar på att vi ska med. Men de kan nog bli kul, och det är alltid bra att röra på sig! Sen ikväll hoppas vi på att något kul händer, men något kul hittar vi alltid på eftersom att vi inte är så tråkiga av oss som vissa andra är. Vi hittar nästan alltid på något kul att göra, men de är ju bara för att i är lättroade också haha!

Men men nu ska jag göra något annat kanske sitta och spela lite spel haha!
Pusshejs!


hejsvejs

Har jobbat hela helgen lördag jobbade jag 10-18 sen idag jobbade jag 7-12, ganska så sköna tider ändå!
Och sen blev det bara hemma och slappa eftersom att jag var helt jävla slut. Men sen kom Amalia till mig då blev jag piggare" great! Och ikväll blir det Amalia kväll men de fattar man väl? Eftersom att jag är med henne nu hehe!
Så blir det nog ut och busa sen, kommer bli skojskoj massor med skojskoj!
Just nu sitter iaf Amalia och äter hoppas att den lilla skiten är klar snart hehe! Bjuder på en bild på oss från i sommras!

amalia och jag

Trött som bara den..

Dagen började med att mormor ringer och väcker mig och säger att hon är påväg för att hämta mig, hon skulle köra mig till min praktik. Så de va bara att kasta sig upp ur sängen slänga på sig kläder sen kasta i sig något att äta.

Dagen gick ju rätt snabbt ändå. Började vid klockan 8 och då körde jag på sne hade jag lunch 11,30 till 12,30. Sen klockan ett var det möte och det skulle jag vara medf på för att lära mig mera och för att uttväcklas som person inom branchen. Det var jätte intresant och jag lärde mig en hel del nya saker. Ny kunskap är alltid bra att få, och sen om jag lär mig allt det där kommer jag ha det mycket lättare i livet att söka jobb förmodligen. För jag kommer ju ha bra refernser sen så kan jag mycket inom handlen som ung och de är ju faktist riktigt bra säger dom, jag själv tycker också de är bra. Jag har ju faktist ett jobb på min praktikplats också så jag jobbar extra ibland. Alltid bra med massa extra pengar, de gillar jag! Okej de kanske inte är väldens bästa jobb att jobba på ica men jag har iaf en extra jobb som ung och kommer ha mer erfarenheter än vissa andra. Och som alla verkar tro, men de är inte dåligt betalt att jobba i en större varuhandel, och helg obn den är riktigt bta den gillar vi.

Men nu ska jag börja städa mitt rum så att mamma blir glad, eftersom att hon fyller år på lördag så vill man ju ha städat i hela huset och då räknas ju självklart mitt rum också haha. Men ska vara snäll mot mamsen ochs städa hon fyller ju faktist 41år på lördag så nu börjar hon bli gammal haha nej då.

Nej kanske ska börja städa så att jag hinner träffa Amalia ikväll ett tag! Sen ska jag föröska hinna möta sandra också så hon får pengarna för biljetterna eftersom att vi ska på Stockholms horseshow den 27 novermber! Kulkul.

puss och kram ♥

Skolan..

Just nu sitter jag i skolan med Amalia, sen har vi en liten Niklas inne i datasalen också haha.
Vi har nyss svarat på några frågor om skolan, vad man tycker ochhur man trivs osv. Och så tänkte vi snart kila iväg till kaffiterian på skolan och köpt något gott! mums.

Och snart börjar invalet och då har jag fotografisk bild! Ska redovisa och vill verkligen inte det faktist, hade inte fattat uppgiften så nu har jag och Maria gjort för lite, pinsamt.


RSS 2.0